НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології
  6. 7 семестр 4 курсу
  7. МО
  8. ОУЯБ.М1.НДХП_ЗМО_7с
  9. Enrolment options

Enrolment options

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості
Бандура (Кузьмик) Ульяна ГеннадіївнаБасс Оксана Олександрівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості

Access
Guests cannot access this course. Please log in.
Skip Calendar
Calendar
◄ | June 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
  • Hide global events
  • Hide category events
  • Hide course events
  • Hide group events
  • Hide user events
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

              • МЯ

              • МО

                • ЕТТСОООПОМкр_ЗМО_7с

                • ОУЯБ.М1.НДХП_ЗМО_7с

                • ТКЗМП_ЗМО_7с

                • ХФММП_ЗМО_7с

              • ТБ

              • ТЖ

              • ТЗ

              • ТК

              • ТХ

              • ЦВ

              • ХЕ

              • БЖОП_ЗТІ_7с

              • ЕУХВ_ЗТІ+ЗХЕ_7с

              • ОХВ.М1.БОХВ_ЗТІ_МАХФВ_7с

              • ОХВ.М1.ЗТО_ЗТІ_ТОКТП_7с

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • ДЕННА форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • QuizQuizzes
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app