Системи інженерного аналізу (САЕ)
Метою курсу є набуття знань і навичок роботи в сучасних СAЕ-пакетах, які відповідають рівню достатньому для виконання основних видів інженерної розрахункової роботи: розробці, проектуванню, модернізації та удосконаленню обладнання галузі.
Технологічні комплекси харчових та біотехнологічних виробництв
Метою викладання навчальної дисципліни «Технологічні комплекси харчових виробництв» є підготовка студентів до організаційно-технічної, дослідницької і проектно-конструкторської діяльності, пов’язаної зі створенням сучасних високоефективних потокових ліній харчових виробництв, а також підготовка студентів до вивчення спеціальних дисциплін з використанням отриманих раніше фундаментальних і загальнотехнічних знань.
Виробнича практика_МАХФВ
Вивчення теоретичних основ матеріалознавства та технології матеріалів у теплоенергетиці.