НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

6 семестр 3 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. 241 Готельно-ресторанна справа
  6. 6 семестр 3 курсу
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Сірик Аліна Олегівна

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Access
Виробнича практика
Дулька Ольга СтепанівнаЛявинець Георгій Михайлович

Виробнича практика

Access
Ресторанна справа
Шидловська Олена Броніславівна

Ресторанна справа

Access
Ресторанна справа_КР
Іщенко Тетяна ІванівнаГубеня ВШидловська Олена Броніславівна

Ресторанна справа_КР

Access
Сервісна діяльність в галузі
Дочинець Інга ВікторівнаСильчук Тетяна Анатоліївна

Сервісна діяльність в галузі

Access
Професійна комунікація іноземною мовою
Яненко Лариса Петрівна

Професійна комунікація іноземною мовою

Access
Друга іноземна мова (нім)
Нежива Ольга Миколаївна

Друга іноземна мова (нім)

Access
Друга іноземна мова (фран.)
Мусійчук Світлана Миколаївна

Друга іноземна мова (фран.)

Access
Барна справа та організація роботи сомельє
Пушка Ольга Сергіївна

Барна справа та організація роботи сомельє

Access
Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний та європейський досвід
Ковтун Аліна ВолодимирівнаШаран Лариса Олександрівна

Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний та європейський досвід

Access
Skip Calendar
Calendar

May 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 241 Готельно-ресторанна справа

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

              • БЖОП_ЗГС_6с

              • ВП_ЗГС_6с

              • РС_ЗГС_6с

              • РС_КР_ЗГС_6с

              • СДГ_ЗГС_6с

              • ПКІМ_ЗГС_6с

              • ДІМ(нім)_ЗГС_6с

              • ДІМ(ф)_ЗГС_6с

              • БСОРС_ЗГС_6с

              • СГБГВЄД_ЗГС_6с

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • 241 Готельно-ресторанна справа - скор.

          • 242 Туризм

          • 181 Харчові технології, «Технології в ресторанному...

          • 241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рестор...

          • 242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app