НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

6 семестр 3 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. J2/241 Готельно-ресторанна справа
  6. 6 семестр 3 курсу
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Сірик Аліна Олегівна

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Access
Виробнича практика
Дочинець Інга ВікторівнаДулька Ольга СтепанівнаЛявинець Георгій МихайловичПушка Ольга Сергіївна

Виробнича практика

Access
Ресторанна справа
Шидловська Олена Броніславівна

Ресторанна справа

Access
Ресторанна справа_КР
Іщенко Тетяна ІванівнаГубеня ВШидловська Олена Броніславівна

Ресторанна справа_КР

Access
Сервісна діяльність в галузі
Дочинець Інга ВікторівнаСильчук Тетяна Анатоліївна

Сервісна діяльність в галузі

Access
Професійна комунікація іноземною мовою
Яненко Лариса Петрівна

Професійна комунікація іноземною мовою

Access
Друга іноземна мова (нім)
Нежива Ольга Миколаївна

Друга іноземна мова (нім)

Access
Друга іноземна мова (фран.)
Мусійчук Світлана Миколаївна

Друга іноземна мова (фран.)

Access
Барна справа та організація роботи сомельє
Дочинець Інга ВікторівнаПушка Ольга Сергіївна

Барна справа та організація роботи сомельє

Access
Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний та європейський досвід
Ковтун Аліна ВолодимирівнаШаран Лариса Олександрівна

Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний та європейський досвід

Access
Skip Calendar
Calendar
◄ | September 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • G13/181 Харчові технології

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

              • БЖОП_ЗГС_6с

              • ВП_ЗГС_6с

              • РС_ЗГС_6с

              • РС_КР_ЗГС_6с

              • СДГ_ЗГС_6с

              • ПКІМ_ЗГС_6с

              • ДІМ(нім)_ЗГС_6с

              • ДІМ(ф)_ЗГС_6с

              • БСОРС_ЗГС_6с

              • СГБГВЄД_ЗГС_6с

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • J3/242 Туризм

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app