НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

5 семестр 3 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. 241 Готельно-ресторанна справа
  6. 5 семестр 3 курсу
PR-технології та маркетинг в готельно-ресторанному господарстві
Собін Олексій Владиславович

PR-технології та маркетинг в готельно-ресторанному господарстві

Access
Ресторанна справа
Шидловська Олена Броніславівна

Ресторанна справа

Access
Інформаційні технології та програмні продукти в готельно-ресторанному господарстві
Люлька Олександр Миколайович

Інформаційні технології та програмні продукти в готельно-ресторанному господарстві

Access
Професійна комунікація іноземною мовою
ЛукПазяк Андрій РомановичТкачук Юлія ВолодимирівнаФоростюк Інна ВадимівнаЮрчук Людмила ВолодимирівнаЯненко Лариса Петрівна

Професійна комунікація іноземною мовою

Access
Кулінарна етнологія
Ковтун Аліна ВолодимирівнаШаран Лариса Олександрівна

Кулінарна етнологія

Шановні здобувачі! Для тих хто не встиг виконати завдання базового блоку надана відстрочка до 11 лютого 2022 р

Access
Франчайзинг у сфері гостинності
Собін Олексій Владиславович

Франчайзинг у сфері гостинності

Access
Друга іноземна мова (нім.)
Нежива Ольга Миколаївна

Друга іноземна мова (нім.)

Access
Друга іноземна мова (франц)
Мусійчук Світлана Миколаївна

Друга іноземна мова (франц)

Access
Міжнародний готельний бізнес_ДЛЯ БОРЖНИКІВ
Абрамова Асьят Георгіївна

Міжнародний готельний бізнес_ДЛЯ БОРЖНИКІВ

Access
Skip Calendar
Calendar
◄ | May 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 241 Готельно-ресторанна справа

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

              • PRT_ЗГС_5с

              • РС_ЗГС_5с

              • ІТППГРГ_ЗГС_5с

              • ПКІМ_ЗГС_5с

              • КЕ_ЗГС_5с

              • ФГГ_ЗГС_5с

              • ДІМ(нім)_ЗГС_5с

              • ДІМ(фр)_ЗГС_5с

              • А_МГБ_ЗГС_5с

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • 241 Готельно-ресторанна справа - скор.

          • 242 Туризм

          • 181 Харчові технології, «Технології в ресторанному...

          • 241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рестор...

          • 242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app