НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

5 семестр 3 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. J2/241 Готельно-ресторанна справа
  6. 5 семестр 3 курсу
PR-технології та маркетинг в готельно-ресторанному господарстві
Собін Олексій Владиславович

PR-технології та маркетинг в готельно-ресторанному господарстві

Доступ
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Сірик Аліна Олегівна

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Доступ
Ресторанна справа
Шидловська Олена Броніславівна

Ресторанна справа

Доступ
Барна справа та організація роботи сомельє
Пушка Ольга Сергіївна

Барна справа та організація роботи сомельє

Доступ
Професійна комунікація іноземною мовою
Нежива Ольга МиколаївнаФоростюк Інна ВадимівнаШерстюк Надія Володимирівна

Професійна комунікація іноземною мовою

Доступ
Друга іноземна мова (нім.)
Нежива Ольга Миколаївна

Друга іноземна мова (нім.)

Доступ
Кулінарна етнологія
Шаран Лариса Олександрівна

Кулінарна етнологія

Шановні здобувачі! Для тих хто не встиг виконати завдання базового блоку надана відстрочка до 11 лютого 2022 р

Доступ
Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний та европейский досвід
Шаран Лариса Олександрівна

Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний та европейский досвід

Доступ
Пропустити Календар
Календар
◄ | October 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29 30 31    
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • G13/181 Харчові технології

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

              • PRT_ЗГС_5с

              • БЖОП_ЗГС_5с

              • РС_ЗГС_5с

              • БСОРС_ЗГС_5с

              • ПКІМ_ЗГС_5с

              • ДІМ(нім)_ЗГС_5с

              • КЕ_ЗГС_5с

              • СГБГВЕД_ЗГС_5с

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • J3/242 Туризм

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок