НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

5 семестр 3 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. 181 Харчові технології - скор.
  6. 5 семестр 3 курсу
Сервісологія
Матиящук Олена ВолодимирівнаМатюшенко Раїса Василівна

Сервісологія

Access
Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Access
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Кузьмін Олег Володимирович

Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві

Access
Переддипломна практика
Захаров Володимир ВолодимировичКоваль Ольга АндріївнаМатиящук Олена ВолодимирівнаМурзін Андрій ВадимовичПавлюченко Олена СтаніславівнаСтукальська Наталія Миколаївна

Переддипломна практика

Access
Кваліфікаційна робота
Захаров Володимир ВолодимировичКоваль Ольга АндріївнаМатиящук Олена ВолодимирівнаМатюшенко Раїса ВасилівнаНєміріч Олександра ВолодимирівнаПавлюченко Олена СтаніславівнаПольовик Володимир ВікторовичСтукальська Наталія Миколаївна

Кваліфікаційна робота

Access
Skip Calendar
Calendar

June 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

            • 5 семестр 3 курсу

              • С_ЗХЧск_5с

              • ОПДЗРГ_ЗХЧск_5с

              • УЯППГРГ_ЗХЧск_5с

              • ПП_ЗХЧск_5с

              • КР_ЗХЧ+ск_5с

          • 241 Готельно-ресторанна справа

          • 241 Готельно-ресторанна справа - скор.

          • 242 Туризм

          • 181 Харчові технології, «Технології в ресторанному...

          • 241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рестор...

          • 242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app