НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

5 семестр 3 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. Філії НУХТ
  4. Полтавська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології ХЧ
  6. 5 семестр 3 курсу
Інноваційне формування продукції та послуг ресторанного господарства
Польовик Володимир Вікторович

Інноваційне формування продукції та послуг ресторанного господарства

Доступ
Харчові добавки, прянощі та приправи
Левченко Юлія Вікторівна

Харчові добавки, прянощі та приправи

Доступ
Молекулярні технології в закладах ресторанного господарства
Матиящук Олена Володимирівна

Молекулярні технології в закладах ресторанного господарства

Доступ
Дієтологія
Матиящук Олена Володимирівна

Дієтологія

Доступ
Організація ресторанного господарства
Матиящук Олена Володимирівна

Організація ресторанного господарства

Доступ
Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства
Матиящук Олена ВолодимирівнаНєміріч Олександра Володимирівна

Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

          • 181 Харчові технології МО

          • 181 Харчові технології ХЧ

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

              • ІФППРГ_ЗХЧ_ПФ_5с

              • ХДПП_ХЧ_ПФ_5с

              • МТЗРГ_ЗХЧ_ПФ_5с

              • Дієт_ЗХЧ_ПФ_5с

              • ОРГ_ЗХЧ_ПФ_5с

              • ХМТЗРГ_ЗХЧ_ПФ_5с

          • 133 Галузеве машинобудування

          • 174 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані техно...

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок