НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

4 семестр 2 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. Філії НУХТ
  4. Кам’янець-Подільська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології ТХ
  6. 4 семестр 2 курсу
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР_4с
Федорова Тетяна Олексіївна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР_4с

Access
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній
Люлька Дмитро Миколайович

Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній

ОХВ.М1.ОТЛ_К-ПФ

Access
Технології макаронних виробів_4c
Грищенко Анна Миколаївна

Технології макаронних виробів_4c

Access
Технології кондитерських виробів (КР)
Кохан Олена Олександрівна

Технології кондитерських виробів (КР)

Access
Технології кондитерських виробів_4с
Кохан Олена Олександрівна

Технології кондитерських виробів_4с

Access
Моніторинг виробничих процесів_4с
Кохан Олена ОлександрівнаМихонік Лариса Анатоліївна

Моніторинг виробничих процесів_4с

Access
Skip Calendar
Calendar

June 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

          • 181 Харчові технології ТХ

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

              • НАССР_КПТIск_4с

              • ОХВ.М2.ОТЛ_ЗТХ_КПФ_4с

              • ТМВ_ТХ_КПФ_4с

              • ТКВкр_заоТХ_КПФ_4с

              • ТКВ_ТХ_КПФ_4с

              • МВП_ТХ_КПФ_4с

            • 5 семестр 3 курсу

          • 072 Фінанси, банківська справа та страхування

          • 122 Комп’ютерні науки та інформаційні технології

        • Полтавська філія НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app