НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

3 семестр 2 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. Філії НУХТ
  4. Полтавська філія НУХТ
  5. G13 / 181 Харчові технології ХЧ
  6. 3 семестр 2 курсу
Новаторська гастрономія, інтеграція традицій та інновацій
Матиящук Олена ВолодимирівнаНєміріч Олександра Володимирівна

Новаторська гастрономія, інтеграція традицій та інновацій

Доступ
Кулінарна лабораторія
Польовик Володимир Вікторович

Кулінарна лабораторія

Доступ
Інноваційне формування продукції та послуг ресторанного господарства
Польовик Володимир Вікторович

Інноваційне формування продукції та послуг ресторанного господарства

Доступ
Електронні системи для індустрії ресторанного господарства
Кузьмін Олег Володимирович

Електронні системи для індустрії ресторанного господарства

Доступ
Організація ресторанного господарства
Матиящук Олена Володимирівна

Організація ресторанного господарства

Доступ
Мікробіологія харчових технологій
Васецька Людмила Василівна

Мікробіологія харчових технологій

Доступ
Технологія продукції ресторанного господарства. Модуль 2 Моделювання асортименту продукції ресторанного господарства
Палаш Оксана Володимирівна

Технологія продукції ресторанного господарства. Модуль 2 Моделювання асортименту продукції ресторанного господарства

Доступ
Пропустити Календар
Календар

November 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

          • G13 /181 Харчові технології МО

          • G13 / 181 Харчові технології ХЧ

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

              • НГІТІ_ЗЧХ_ПФ_3с

              • КБ_ЗХЧ_ПФ_3с

              • ІФППРГ_ЗХЧ_ПФ_3с

              • ЕСДІРГ_ЗХЧ_ПФ_3с

              • ОРГ_ЗХЧ_ПФ_3с

              • МХП_ЗХЧ_ПФ_3с

              • ТПРГ.М2_МАПРГ_ЗХЧ_ПФ_3с

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

          • G11 / 133 Галузеве машинобудування

          • G7 / 174 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані ...

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок