НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

3 семестр 2 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. Філії НУХТ
  4. Полтавська філія НУХТ
  5. G13 / 181 Харчові технології ХЧ
  6. 3 семестр 2 курсу
Новаторська гастрономія, інтеграція традицій та інновацій
Матиящук Олена ВолодимирівнаНєміріч Олександра Володимирівна

Новаторська гастрономія, інтеграція традицій та інновацій

Access
Кулінарна лабораторія
Польовик Володимир Вікторович

Кулінарна лабораторія

Access
Інноваційне формування продукції та послуг ресторанного господарства
Польовик Володимир Вікторович

Інноваційне формування продукції та послуг ресторанного господарства

Access
Електронні системи для індустрії ресторанного господарства
Кузьмін Олег Володимирович

Електронні системи для індустрії ресторанного господарства

Access
Організація ресторанного господарства
Матиящук Олена Володимирівна

Організація ресторанного господарства

Access
Мікробіологія харчових технологій
Васецька Людмила Василівна

Мікробіологія харчових технологій

Access
Технологія продукції ресторанного господарства. Модуль 2 Моделювання асортименту продукції ресторанного господарства
Палаш Оксана Володимирівна

Технологія продукції ресторанного господарства. Модуль 2 Моделювання асортименту продукції ресторанного господарства

Access
Skip Calendar
Calendar

November 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

          • G13 /181 Харчові технології МО

          • G13 / 181 Харчові технології ХЧ

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

              • НГІТІ_ЗЧХ_ПФ_3с

              • КБ_ЗХЧ_ПФ_3с

              • ІФППРГ_ЗХЧ_ПФ_3с

              • ЕСДІРГ_ЗХЧ_ПФ_3с

              • ОРГ_ЗХЧ_ПФ_3с

              • МХП_ЗХЧ_ПФ_3с

              • ТПРГ.М2_МАПРГ_ЗХЧ_ПФ_3с

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

          • G11 / 133 Галузеве машинобудування

          • G7 / 174 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані ...

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app