НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

3 семестр 2 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. Філії НУХТ
  4. Кам’янець-Подільська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології ТХ
  6. 3 семестр 2 курсу
Технології харчових концентратів_3с
Бобель Інна Миколаївна

Технології харчових концентратів_3с

Access
Технології харчових концентратів КУРСОВА РОБОТА_3с
Бобель Інна Миколаївна

Технології харчових концентратів КУРСОВА РОБОТА_3с

Access
Основи технологій продуктів тривалого зберігання_3с
Бобель Інна Миколаївна

Основи технологій продуктів тривалого зберігання_3с

Access
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості
Федорова Тетяна Олексіївна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості

Access
Технологічний контроль борошняних, кондитерських та харчоконцентратних підприємств
Фалендиш Наталія Олексіївна

Технологічний контроль борошняних, кондитерських та харчоконцентратних підприємств

Access
Економіка і управління харчових виробництв
Банзула Каріна Євгенівна

Економіка і управління харчових виробництв

Access
Обладнання харових виробництв. Модуль 1. Загальне технологічне обладнання
Люлька Дмитро Миколайович

Обладнання харових виробництв. Модуль 1. Загальне технологічне обладнання

Access
Skip Calendar
Calendar

June 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

          • 181 Харчові технології ТХ

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

              • ТХК_ТХ_КПФ_3с

              • ТХКкр_зао КПФ_3с

              • ОТПТЗ_ТХ_КПФ_3с

              • ОУЯБХП.М1_ЗТХск_КПФ_3с

              • ТХКВП_ЗТХск_КПФ_3с

              • ЕіУХВ_ЗТХск_КПФ_3с

              • ОХВ.М1_ЗТХ_КПФ_3c

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

          • 072 Фінанси, банківська справа та страхування

          • 122 Комп’ютерні науки та інформаційні технології

        • Полтавська філія НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app