НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

3 семестр 2 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. Філії НУХТ
  4. Кам’янець-Подільська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології ТХ
  6. 3 семестр 2 курсу
Технології харчових концентратів_3с
Бобель Інна Миколаївна

Технології харчових концентратів_3с

Доступ
Технології харчових концентратів КУРСОВА РОБОТА_3с
Бобель Інна Миколаївна

Технології харчових концентратів КУРСОВА РОБОТА_3с

Доступ
Основи технологій продуктів тривалого зберігання_3с
Бобель Інна Миколаївна

Основи технологій продуктів тривалого зберігання_3с

Доступ
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості
Федорова Тетяна Олексіївна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості

Доступ
Технологічний контроль борошняних, кондитерських та харчоконцентратних підприємств
Фалендиш Наталія Олексіївна

Технологічний контроль борошняних, кондитерських та харчоконцентратних підприємств

Доступ
Економіка і управління харчових виробництв
Банзула Каріна Євгенівна

Економіка і управління харчових виробництв

Доступ
Обладнання харових виробництв. Модуль 1. Загальне технологічне обладнання
Люлька Дмитро Миколайович

Обладнання харових виробництв. Модуль 1. Загальне технологічне обладнання

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

          • 181 Харчові технології ТХ

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

              • ТХК_ТХ_КПФ_3с

              • ТХКкр_зао КПФ_3с

              • ОТПТЗ_ТХ_КПФ_3с

              • ОУЯБХП.М1_ЗТХск_КПФ_3с

              • ТХКВП_ЗТХск_КПФ_3с

              • ЕіУХВ_ЗТХск_КПФ_3с

              • ОХВ.М1_ЗТХ_КПФ_3c

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

          • 072 Фінанси, банківська справа та страхування

          • 122 Комп’ютерні науки та інформаційні технології

        • Полтавська філія НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок