НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

2 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. Філії НУХТ
  4. Полтавська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології ХЧ
  6. 2 семестр 1 курсу
Фізична та колоїдна хімія
Лихоліпт Ірина Анатоліївна

Фізична та колоїдна хімія

Access
Технологія продукції ресторанного господарства.М1.Технологічні принципи виробництва продукції ресторанного господарства
Палаш Оксана Володимирівна

Технологія продукції ресторанного господарства.М1.Технологічні принципи виробництва продукції ресторанного господарства

Access
Організація ресторанного господарства
Матиящук Олена Володимирівна

Організація ресторанного господарства

 

Access
Харчові технології
Марченко Тетяна Сергіївна

Харчові технології

Access
Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства
Матиящук Олена ВолодимирівнаНєміріч Олександра Володимирівна

Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства

Access
Процеси і апарати харчових виробницв
Мисюра Тарас Григорович

Процеси і апарати харчових виробницв

Access
Skip Calendar
Calendar

June 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

          • 181 Харчові технології МО

          • 181 Харчові технології ХЧ

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

              • ФКХ_ЗХЧ_ПФ_2с

              • ТПРГ.М1.ТПВПРГ_ЗХЧ_ПФ_2с

              • ОРГ_ЗХЧ_ПФ_2с

              • ХТ_ЗХЧ_ПФ_2с

              • ТОТПРГ_ЗХЧ_ПФ_2с

              • ПАХВ_ЗХЧ_ПФ_2с

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

          • 133 Галузеве машинобудування

          • 174 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані техно...

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app