НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

2 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. Філії НУХТ
  4. Полтавська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології ХЧ
  6. 2 семестр 1 курсу
Фізична та колоїдна хімія
Лихоліпт Ірина Анатоліївна

Фізична та колоїдна хімія

Доступ
Технологія продукції ресторанного господарства.М1.Технологічні принципи виробництва продукції ресторанного господарства
Палаш Оксана Володимирівна

Технологія продукції ресторанного господарства.М1.Технологічні принципи виробництва продукції ресторанного господарства

Доступ
Організація ресторанного господарства
Матиящук Олена Володимирівна

Організація ресторанного господарства

 

Доступ
Харчові технології
Марченко Тетяна Сергіївна

Харчові технології

Доступ
Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства
Матиящук Олена ВолодимирівнаНєміріч Олександра Володимирівна

Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства

Доступ
Процеси і апарати харчових виробницв
Мисюра Тарас Григорович

Процеси і апарати харчових виробницв

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

          • 181 Харчові технології МО

          • 181 Харчові технології ХЧ

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

              • ФКХ_ЗХЧ_ПФ_2с

              • ТПРГ.М1.ТПВПРГ_ЗХЧ_ПФ_2с

              • ОРГ_ЗХЧ_ПФ_2с

              • ХТ_ЗХЧ_ПФ_2с

              • ТОТПРГ_ЗХЧ_ПФ_2с

              • ПАХВ_ЗХЧ_ПФ_2с

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

          • 133 Галузеве машинобудування

          • 174 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані техно...

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок