НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

2 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. 181 Харчові технології
  6. 2 семестр 1 курсу
Академічна та професійна комунікація українською мовою
Данькевич Юлія ВолодимирівнаНауменко Наталія Валентинівна

Академічна та професійна комунікація українською мовою

Access
Ресторанна справа
Мамченко Людмила Євгенівна

Ресторанна справа

Access
Модуль 4. Основи аналітичної хімії
Кроніковський Олег Ігорович

Модуль 4. Основи аналітичної хімії

Access
Модуль 3. Основи біохімії
Салюк Анатолій Іванович

Модуль 3. Основи біохімії

Access
Історія державності та культури України
Левицька Надія Миколаївна

Історія державності та культури України

Access
Основи аюрведичної дієтології
Силка Ірина Миколаївна

Основи аюрведичної дієтології

Access
Мерчендайзинг
Польовик Володимир Вікторович

Мерчендайзинг

Access
Економіка і управління харчових виробництв АКАДЕМРІЗНИЦЯ

Економіка і управління харчових виробництв АКАДЕМРІЗНИЦЯ

Access
Skip Calendar
Calendar
◄ | June 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

              • АПКУМ_ЗХЧ_2с

              • РС_ЗХЧ_2с

              • М4.ОАХ_ЗХЧ_2с

              • М3_ОБ_ЗХЧ_2с

              • ІДКУ_ЗХЧ_2с

              • ОАД_ЗХЧ_2с

              • М_ЗХЧ_2с

              • ЕУХВ_ЗХЧ(акад)_2с

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 241 Готельно-ресторанна справа

          • 241 Готельно-ресторанна справа - скор.

          • 242 Туризм

          • 181 Харчові технології, «Технології в ресторанному...

          • 241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рестор...

          • 242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app