Зернові добавки
Мета: вивчення основ технологій зернових добавок в різних галузях харчової, переробної і комбікормової промисловості та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої наукової і виробничої діяльності.
Предмет: принципи вибору зернових компонентів для створення зернових добавок, технологічні рішення підготовки, обробки та зберігання зернових добавок, норми, правила, способи і методи розрахунків, які необхідні для випуску якісної і безпечної продукції.
Завдання: виробити у студентів практичні навички, розвинути інженерне мислення, сформувати науковий підхід до вивчення технології зернових добавок, методів розрахунку і підбору ефективного технологічного обладнання та вибору оптимальних технологічних рішень, а також закріпити основні теоретичні положення лекційного курсу на основі новітніх інноваційних тенденцій.
Пневмостранспорт та аспірація
Метою навчальної дисципліни є отримання студентами основних теоретичних та технічних знань промислової аеродинаміки, законів утворення та руху пилоповітряних потоків і використання її головних положень для вирішення практичних завдань проектування та експлуатації екологічних аспіраційних систем.
Технологічний контроль зберігання та переробки зерна
Метою навчальної дисципліни є підготовка висококваліфікованих фахівців, які мають глибокі теоретичні знання і здатні грамотно вирішувати актуальні проблеми, що стоять перед зернопереробною промисловістю в ринкових умовах.
Сушіння зерна_3с
Метою дисципліни є отримання студентами основних теоретичних, технологічних та технічних питань сушіння зерна. Засвоєння студентами матеріалу дисципліни дозволить підготувати кваліфіковані інженерно-технічні кадри системи хлібопродуктів.
Завданнями дисципліни є засвоєння наукових основ, техніки та технології сушіння зерна.
Сушіння зерна
Метою дисципліни є отримання студентами основних теоретичних, технологічних та технічних питань сушіння зерна. Засвоєння студентами матеріалу дисципліни дозволить підготувати кваліфіковані інженерно-технічні кадри системи хлібопродуктів.
Завданнями дисципліни є засвоєння наукових основ, техніки та технології сушіння зерна.