НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

6 семестр 3 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...
  5. 241 Готельно-ресторанна справа
  6. 6 семестр 3 курсу
Виробнича практика
Дулька Ольга Степанівна

Виробнича практика

Access
Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Собін Андрій ВладиславовичТкачук Юрій Михайлович

Менеджмент готельно-ресторанного господарства

Access
Підприємництво в сфері гостинності
Басюк Тетяна Петрівна

Підприємництво в сфері гостинності

Access
Ресторанна справа
Шидловська Олена Броніславівна

Ресторанна справа

Access
Ресторанна справа_КР
Іщенко Тетяна ІванівнаГубеня ВЛявинець Георгій МихайловичШидловська Олена Броніславівна

Ресторанна справа_КР

Access
Сервісна діяльність в галузі
Дочинець Інга ВікторівнаСильчук Тетяна Анатоліївна

Сервісна діяльність в галузі

Access
Професійна комунікація іноземною мовою
Форостюк Інна ВадимівнаШерстюк Надія ВолодимирівнаЯненко Лариса Петрівна

Професійна комунікація іноземною мовою

Метою викладання навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» є практичне оволодіння студентами I курсу напряму підготовки “ Харчові технології та інженерія ” іноземною мовою професійного спрямування, тобто формування і розвиток професійної іншомовної компетенції для використання іноземної мови в різних сферах професійної діяльності, а також оволодіння прийомами здобуття інформації із текстів за фахом і засобами її усного й письмового передавання у формі анотацій, рефератів, доповідей і повідомлень (презентації).

Access
Сучасні ресторанні технології_ВВ
Ковтун Аліна ВолодимирівнаШаран Лариса Олександрівна

Сучасні ресторанні технології_ВВ

Access
Фінансова грамотність та основи обліку в галузі
Соломчук Людмила Миколаївна

Фінансова грамотність та основи обліку в галузі

Access
Франчайзинг у сфері гостинності
Собін Олексій Владиславович

Франчайзинг у сфері гостинності

Access
Рекреологія та курортна справа_ВВ
Сологуб Юрій Іванович

Рекреологія та курортна справа_ВВ

Access
Друга іноземна мова (французька)
Мусійчук Світлана Миколаївна

Друга іноземна мова (французька)

Access
Друга іноземна мова (німецька)

Друга іноземна мова (німецька)

Access
Skip Calendar
Calendar

May 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчування»

          • 241 Готельно-ресторанна справа

            • 1 семестр 1 курсу

            • 1 семестр 1 курсу (англ.)

            • 2 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу (англ.)

            • 3 семестр 2 курсу

            • 3 семестр 2 курсу (англ.)

            • 4 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу (англ.)

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

              • ВП_ГС_6с

              • МГРГ_ГС_6с

              • ПСГ_ГС_6с

              • РС_ГС_6с

              • РС_КР_ГС_6с

              • СДГ_ГС_6с

              • ПКІМ_ГС_6с

              • СРТ_ГС_6с

              • ФГООГ_ГС_6с

              • ФСГ_ГС_6с

              • РКС_ГС_6с

              • ДІМ(фр)_ГС_6с

              • ДІМ(нім)_ГС_6с

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • ВД_ГС_2кур

            • ВД_ГС_4курс

          • 242 «Туризм»

          • 181 Харчові технології, «Технології в ресторанному...

          • 181 Харчові технології, «Технології дієтичної та а...

          • 241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рестор...

          • 242 Туризм і рекреація, «Туризм і рекреація» (магі...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Каталог вільного вибору факультету

          • І_ГРТБ

          • ФКіС_ГРТБ_1

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app