НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

6 семестр 3 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...
  5. 241 Готельно-ресторанна справа
  6. 6 семестр 3 курсу
Виробнича практика
Дулька Ольга Степанівна

Виробнича практика

Доступ
Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Собін Андрій ВладиславовичТкачук Юрій Михайлович

Менеджмент готельно-ресторанного господарства

Доступ
Підприємництво в сфері гостинності
Басюк Тетяна Петрівна

Підприємництво в сфері гостинності

Доступ
Ресторанна справа
Шидловська Олена Броніславівна

Ресторанна справа

Доступ
Ресторанна справа_КР
Іщенко Тетяна ІванівнаГубеня ВЛявинець Георгій МихайловичШидловська Олена Броніславівна

Ресторанна справа_КР

Доступ
Сервісна діяльність в галузі
Дочинець Інга ВікторівнаСильчук Тетяна Анатоліївна

Сервісна діяльність в галузі

Доступ
Професійна комунікація іноземною мовою
Форостюк Інна ВадимівнаШерстюк Надія ВолодимирівнаЯненко Лариса Петрівна

Професійна комунікація іноземною мовою

Метою викладання навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» є практичне оволодіння студентами I курсу напряму підготовки “ Харчові технології та інженерія ” іноземною мовою професійного спрямування, тобто формування і розвиток професійної іншомовної компетенції для використання іноземної мови в різних сферах професійної діяльності, а також оволодіння прийомами здобуття інформації із текстів за фахом і засобами її усного й письмового передавання у формі анотацій, рефератів, доповідей і повідомлень (презентації).

Доступ
Сучасні ресторанні технології_ВВ
Ковтун Аліна ВолодимирівнаШаран Лариса Олександрівна

Сучасні ресторанні технології_ВВ

Доступ
Фінансова грамотність та основи обліку в галузі
Соломчук Людмила Миколаївна

Фінансова грамотність та основи обліку в галузі

Доступ
Франчайзинг у сфері гостинності
Собін Олексій Владиславович

Франчайзинг у сфері гостинності

Доступ
Рекреологія та курортна справа_ВВ
Сологуб Юрій Іванович

Рекреологія та курортна справа_ВВ

Доступ
Друга іноземна мова (французька)
Мусійчук Світлана Миколаївна

Друга іноземна мова (французька)

Доступ
Друга іноземна мова (німецька)

Друга іноземна мова (німецька)

Доступ
Пропустити Календар
Календар

May 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчування»

          • 241 Готельно-ресторанна справа

            • 1 семестр 1 курсу

            • 1 семестр 1 курсу (англ.)

            • 2 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу (англ.)

            • 3 семестр 2 курсу

            • 3 семестр 2 курсу (англ.)

            • 4 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу (англ.)

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

              • ВП_ГС_6с

              • МГРГ_ГС_6с

              • ПСГ_ГС_6с

              • РС_ГС_6с

              • РС_КР_ГС_6с

              • СДГ_ГС_6с

              • ПКІМ_ГС_6с

              • СРТ_ГС_6с

              • ФГООГ_ГС_6с

              • ФСГ_ГС_6с

              • РКС_ГС_6с

              • ДІМ(фр)_ГС_6с

              • ДІМ(нім)_ГС_6с

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • ВД_ГС_2кур

            • ВД_ГС_4курс

          • 242 «Туризм»

          • 181 Харчові технології, «Технології в ресторанному...

          • 181 Харчові технології, «Технології дієтичної та а...

          • 241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рестор...

          • 242 Туризм і рекреація, «Туризм і рекреація» (магі...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Каталог вільного вибору факультету

          • І_ГРТБ

          • ФКіС_ГРТБ_1

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок