НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

1 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. J2/241 Готельно-ресторанна справа
  6. 1 семестр 1 курсу
Академічна та професійна комунікація українською мовою
Буравченкова Світлана Борисівна

Академічна та професійна комунікація українською мовою

Доступ
Основи гостинності
Дочинець Інга ВікторівнаЦирульнікова Віта Валентинівна

Основи гостинності

Доступ
Основи нутріціології
Тищенко Олена Михайлівна

Основи нутріціології

Доступ
Правові основи готельно-ресторанного бізнесу
Крамаренко Оксана Миколаївна

Правові основи готельно-ресторанного бізнесу

Доступ
Психологія у сфері гостинності
Шепельова Марія Володимирівна

Психологія у сфері гостинності

Доступ
Iсторiя державності і культура України
Буравченкова Світлана Борисівна

Iсторiя державності і культура України

Доступ
Iноземна мова (за професійним спрямуванням)
ЛукТкачук Юлія ВолодимирівнаШерстюк Надія Володимирівна

Iноземна мова (за професійним спрямуванням)

Доступ
Пропустити Календар
Календар
◄ | October 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29 30 31    
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • G13/181 Харчові технології

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

            • 1 семестр 1 курсу

              • АПКУМ_ЗГС_1с

              • ОГ_ЗГС_1с

              • ОН_ЗГС_1с

              • ПОГРБ_ЗГС_1с

              • ПСГ_ЗГС_1с

              • ІДКУ_ЗГС_1с

              • ІМПС_ЗГС_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • J3/242 Туризм

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок