НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

1 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. 241 Готельно-ресторанна справа
  6. 1 семестр 1 курсу
Академічна та професійна комунікація українською мовою
Приблуда Людмила Михайлівна

Академічна та професійна комунікація українською мовою

Доступ
Основи гостинності
Дочинець Інга ВікторівнаДулька Ольга СтепанівнаЦирульнікова Віта Валентинівна

Основи гостинності

Доступ
Основи нутріціології
Тищенко Олена Михайлівна

Основи нутріціології

Доступ
Правові основи готельно-ресторанного бізнесу
Крамаренко Оксана Миколаївна

Правові основи готельно-ресторанного бізнесу

Доступ
Психологія у сфері гостинності
Саракун Лариса ПетрівнаШепельова Марія Володимирівна

Психологія у сфері гостинності

Доступ
Iсторiя державності і культура України
Левицька Надія Миколаївна

Iсторiя державності і культура України

Доступ
Iноземна мова (за професійним спрямуванням)
ЛукПазяк Андрій РомановичТкачук Юлія ВолодимирівнаФоростюк Інна ВадимівнаШерстюк Надія ВолодимирівнаЮрчук Людмила Володимирівна

Iноземна мова (за професійним спрямуванням)

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 241 Готельно-ресторанна справа

            • 1 семестр 1 курсу

              • АПКУМ_ЗГС_1с

              • ОГ_ЗГС_1с

              • ОН_ЗГС_1с

              • ПОГРБ_ЗГС_1с

              • ПСГ_ЗГС_1с

              • ІДКУ_ЗГС_1с

              • ІМПС_ЗГС_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • 241 Готельно-ресторанна справа - скор.

          • 242 Туризм

          • 181 Харчові технології, «Технології в ресторанному...

          • 241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рестор...

          • 242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок