НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

2 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут економіки і управління
  5. С1/051 Економіка
  6. 2 семестр 1 курсу
Вища математика

Вища математика

Access
Економікс: мікроекономіка, макроекономіка

Економікс: мікроекономіка, макроекономіка

Метою вивчення «Економікс» є формування у майбутніх спеціалістів методологічної бази з основ ринкової економіки, мікроекономічного аналізу поведінки суб’єктів ринку та системи знань з теорії поведінки споживача, теорії підприємства та ринкових структур, ринку факторів виробництва, формування системи знань з теоретичної макроекономіки, які відображають сукупні результати економічної діяльності країни та теоретичний інструментарій ринкового і державного регулювання національної економіки.

Access
Загальні технології харчових виробництв_ПЕ

Загальні технології харчових виробництв_ПЕ

Access
Модуль 1. Формування громадянської позиції

Модуль 1. Формування громадянської позиції

Access
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Access
Історія і культура України

Історія і культура України

Предметом вивчення дисципліни є етапи розвитку, досягнення української культури та основні закономірності культурогенезу, історія світової та вітчизняної культурологічної думки. Мета дисципліни – формувати у студентів систему знань про загальнолюдські цінності та національні пріоритети, закономірності культурного процесу, українську культуру, як специфічний та унікальний феномен людства; розглядати культури в розвитку, єдності та суперечності різноманітних процесів і тенденцій, розкрити сутність і особливості української культури як складової європейського культурного простору, визначити внесок національних досягнень у світову загальнолюдську скарбницю. Завдання дисципліни полягає в оволодінні студентами знаннями з історії української культури, науковою методологією та основними термінами і поняттями на рівні відтворення та тлумачення, підготовці фахівців харчової промисловості як людей високої культури, добре обізнаних в історії та сучасних проблемах українського та світового культурного розвитку, вмінні застосовувати знання для визначення лінії особистої поведінки в умовах розмаїття культур.

Access
Бізнес-культура та етика підприємництва_ЕП

Бізнес-культура та етика підприємництва_ЕП

Access
Цивільне право_ПЕ

Цивільне право_ПЕ

Access
Конституційне право_ПЕ

Конституційне право_ПЕ

Access
Модуль 2. Медіаграмотність

Модуль 2. Медіаграмотність

Access
Загальні технології харчових виробництв_ПЕ

Загальні технології харчових виробництв_ПЕ

Access
Skip Calendar
Calendar

November 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

          • С1/051 Економіка

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

              • ВМ_ЕП_2c

              • Е:ММ_ЕП_2с

              • ЗТХВ_ЕП_2с

              • М1.ФГП_ЕП_2с

              • ІМ(ПС)_ЕП_2с

              • ІКУ_ЕП_2с

              • БКЕП_ЕП_2с

              • ЦП_ПЕ_2с

              • КП_ПЕ_2с

              • М2.М_ЕП_2с

              • ЗТХВ_ПЕ_2с

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

          • С1/292 Міжнародні економічні відносини

          • C7/061 Журналістика

          • D1 / 071 Облік і оподаткування

          • D2 / 072 Фінанси, банківська справа та страхування

          • D3 / 073 Менеджмент

          • D5 / 075 Маркетинг

          • D7 / 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяль...

          • С1 / 051 Економіка, «Економіка підприємства» (магі...

          • С7 / 061 «Журналістика», «Реклама та зв'язки з гро...

          • D1 / 071 Облік і оподаткування, «Облік і аудит» (м...

          • D2 / 072 Фінанси, банківська справа та страхування...

          • D3 / 073 Менеджмент, «Менеджмент організацій і адм...

          • D3 / 073 Менеджмент, «Управління персоналом та ек...

          • D5 / 075 Маркетинг, «Маркетинг» (магістри)

          • D7 / 076 Підприємництво, торгівля та біржова діял...

          • 292 Міжнародні економічні відносини, «Міжнародна е...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Каталог вільного вибору інституту

          • І_ННІЕіУ

          • ФКіС_ННІЕіУ

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем імен...

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

        • ТПБЗВП_НУХТ_3с

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app