НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

2 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут економіки і управління
  5. 051 Економіка
  6. 2 семестр 1 курсу
Вища математика
Васютинська Юлія ОлегівнаРадзієвська Олена ІванівнаЦиганкова Анна Анатоліївна

Вища математика

Access
Економікс: мікроекономіка, макроекономіка
Кундєєва Галина ОлексіївнаШвед Тетяна Володимирівна

Економікс: мікроекономіка, макроекономіка

Метою вивчення «Економікс» є формування у майбутніх спеціалістів методологічної бази з основ ринкової економіки, мікроекономічного аналізу поведінки суб’єктів ринку та системи знань з теорії поведінки споживача, теорії підприємства та ринкових структур, ринку факторів виробництва, формування системи знань з теоретичної макроекономіки, які відображають сукупні результати економічної діяльності країни та теоретичний інструментарій ринкового і державного регулювання національної економіки.

Access
Загальні технології харчових виробництв_ПЕ
Фалендиш Наталія Олексіївна

Загальні технології харчових виробництв_ПЕ

Access
Модуль 1. Формування громадянської позиції
Береговий Сергій Ігорович

Модуль 1. Формування громадянської позиції

Access
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
Малик Юліана ІгорівнаНикитенко Ольга ВасилівнаУліщенко Андрій Борисович

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Access
Історія і культура України
Береговий Сергій Ігорович

Історія і культура України

Предметом вивчення дисципліни є етапи розвитку, досягнення української культури та основні закономірності культурогенезу, історія світової та вітчизняної культурологічної думки. Мета дисципліни – формувати у студентів систему знань про загальнолюдські цінності та національні пріоритети, закономірності культурного процесу, українську культуру, як специфічний та унікальний феномен людства; розглядати культури в розвитку, єдності та суперечності різноманітних процесів і тенденцій, розкрити сутність і особливості української культури як складової європейського культурного простору, визначити внесок національних досягнень у світову загальнолюдську скарбницю. Завдання дисципліни полягає в оволодінні студентами знаннями з історії української культури, науковою методологією та основними термінами і поняттями на рівні відтворення та тлумачення, підготовці фахівців харчової промисловості як людей високої культури, добре обізнаних в історії та сучасних проблемах українського та світового культурного розвитку, вмінні застосовувати знання для визначення лінії особистої поведінки в умовах розмаїття культур.

Access
Бізнес-культура та етика підприємництва_ЕП
Басюк Тетяна Петрівна

Бізнес-культура та етика підприємництва_ЕП

Access
Цивільне право_ПЕ
Задніпряна-Корінна Мар’яна Юріівна

Цивільне право_ПЕ

Access
Конституційне право_ПЕ
Ткаченко Ольга Миколаївна

Конституційне право_ПЕ

Access
Модуль 2. Медіаграмотність
Соловйова Юлія Євгеніївна

Модуль 2. Медіаграмотність

Access
Загальні технології харчових виробництв_ПЕ
Осьмак Тетяна ГригорівнаЧубенко Лариса Михайлівна

Загальні технології харчових виробництв_ПЕ

Access
Skip Calendar
Calendar

June 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

          • 051 Економіка

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

              • ВМ_ЕП_2c

              • Е:ММ_ЕП_2с

              • ЗТХВ_ЕП_2с

              • М1.ФГП_ЕП_2с

              • ІМ(ПС)_ЕП_2с

              • ІКУ_ЕП_2с

              • БКЕП_ЕП_2с

              • ЦП_ПЕ_2с

              • КП_ПЕ_2с

              • М2.М_ЕП_2с

              • ЗТХВ_ПЕ_2с

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 7 семестр 4 курсу (англ)

            • 8 семестр 4 курсу

          • 061 Журналістика

          • 071 Облік і оподаткування

          • 072 Фінанси, банківська справа та страхування

          • 073 Менеджмент

          • 075 Маркетинг

          • 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

          • 292 Міжнародні економічні відносини

          • 051 Економіка, «Економіка підприємства» (магістри)

          • 061 «Журналістика», «Реклама та зв'язки з громадсь...

          • 071 Облік і оподаткування, «Облік і аудит» (магістри)

          • 072 Фінанси, банківська справа та страхування, «Ф...

          • 073 Менеджмент, «Менеджмент організацій і адмініст...

          • 073 Менеджмент, «Управління персоналом та економ...

          • 075 Маркетинг, «Маркетинг» (магістри)

          • 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльніст...

          • 292 Міжнародні економічні відносини, «Міжнародна е...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Каталог вільного вибору інституту

          • І_ННІЕіУ

          • ФКіС_ННІЕіУ

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app