НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

1 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...
  5. G13/181 Харчові технології, «Технології дієтичної ...
  6. 1 семестр 1 курсу
Біологічно активні речовини у ресторанних технологіях
Силка Ірина МиколаївнаФролова Наталія Епінетівна

Біологічно активні речовини у ресторанних технологіях

Доступ
Методологія наукових досліджень
Кузьмін Олег ВолодимировичРоманова Зоряна Миколаївна

Методологія наукових досліджень

Доступ
Моніторинг безпечності і якості продукції та послуг ресторанного господарства

Моніторинг безпечності і якості продукції та послуг ресторанного господарства

Доступ
Моніторинг безпечності і якості продукції та послуг ресторанного господарства_КР
Корецька Ірина Львівна

Моніторинг безпечності і якості продукції та послуг ресторанного господарства_КР

Доступ
Технології аюрведичних харчових продуктів
Польовик Володимир ВікторовичСилка Ірина МиколаївнаФролова Наталія Епінетівна

Технології аюрведичних харчових продуктів

Доступ
Іноземна мова: практичні навики наукової комунікації
Науменко Наталія Валентинівна

Іноземна мова: практичні навики наукової комунікації

Доступ
Інтелектуальна та промислова власність
Бойко Петро Миколайович

Інтелектуальна та промислова власність

Доступ
Пропустити Календар
Календар

December 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27 28
29 30 31        
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем імен...

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчування»

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

          • J3/242 «Туризм»

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології дієтичної ...

            • 1 семестр 1 курсу

              • БАРРТ_АЮ_М_1c

              • МНД_АЮ_М_1с

              • МБЯПРГ_АЮ_М_1c

              • МБЯПРГ_КР_АЮ_М_1с

              • ТАХП_АЮ_М_1с

              • ІМПННК_АЮ_М_1c

              • ІПВ_АЮ_М_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • ДВВ-АЮ_1с

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм і рекреація, «Туризм і рекреація» (м...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Каталог вільного вибору факультету

          • І_ГРТБ

          • ФКіС_ГРТБ_1

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • ТПБЗП_НУХТ_4с

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

        • ТПБЗВП_НУХТ_3с

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок