Винний та гастрономічний туризм: досвіді ЄС для України
Мірзодаєва Тетяна Віталіївна

Винний та гастрономічний туризм: досвіді ЄС для України

Протягом курсу «Винний та гастрономічний туризм» студенти отримають вичерпні знання щодо історії становлення та розвитку гастрономічного туризму, класифікації гастрономічних турів та їх організації, типологізації гастрономічних туристів і визначення їх мотивації, взаємозв’язку гастрономічного ти винного туризму, перспектив розвитку гастрономічного туризму в Україні, особливостей організації гастрономічних дестинацій, гастрономічного районування України та світу, складання гастрономічних маршрутів.

Організація анімаційної діяльності
Батиченко Світлана Павлівна

Організація анімаційної діяльності

Основною метою вивчення курсу "Організація туризму (Організація анімаційної діяльності)" є надання студентам теоретичних і практичних знань та умінь, а також професійних навичок щодо організації анімаційної діяльності в туризмі.