Друга іноземна мова (франц.)
Метою викладання навчальної дисципліни «Друга ділова іноземна мова» (французька) є практичне оволодіння студентами ІІІ-IV курсів туристичної сфери іноземною мовою професійного спрямування, тобто формування і розвиток професійної іншомовної компетенції для використання іноземної мови в різних сферах професійної діяльності, а також оволодіння прийомами здобуття інформації із текстів за фахом і засобами її усного і письмового передавання у формі анотацій, рефератів, доповідей і повідомлень (презентації)
Кулінарна етнологія_ВВ
Метою викладання навчальної дисципліни «Кулінарна етнологія» є надати студентам теоретичних знань про технологію, способи та особливості приготування страв етнічних кухонь, організацію обслуговування іноземних гостей нашої країни та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності.