Кулінарна етнологія_ВВ
Ковтун Аліна ВолодимирівнаШаран Лариса Олександрівна

Кулінарна етнологія_ВВ

 Метою викладання навчальної дисципліни «Кулінарна етнологія» є надати студентам теоретичних знань про технологію, способи та особливості приготування страв етнічних кухонь, організацію обслуговування іноземних гостей нашої країни та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності.

Друга іноземна мова (франц.)

Друга іноземна мова (франц.)

Метою викладання навчальної дисципліни «Друга ділова іноземна мова» (французька) є практичне оволодіння студентами ІІІ-IV курсів туристичної сфери іноземною мовою професійного спрямування, тобто формування і розвиток професійної іншомовної компетенції для використання іноземної мови в різних сферах професійної діяльності, а також оволодіння прийомами здобуття інформації із текстів за фахом і засобами її усного і письмового передавання у формі анотацій, рефератів, доповідей і повідомлень (презентації)