Основи розрахунку і конструювання технологічного обладнання
Метою викладання навчальної дисципліни “Основи розрахунку і конструювання технологічного обладнання” є практичне опанування студентами сучасних методів розрахунку і конструювання елементів обладнання харчових виробництв.
Основними завданнями вивчення дисципліни “Основи розрахунку і конструювання технологічного обладнання” є оволодіння необхідним обсягом теоретичних і практичних знань студентами з розрахунку і конструювання основних елементів технологічного обладнання.
Технологічні комплекси харчових та біотехнологічних виробництв
Метою викладання навчальної дисципліни «Технологічні комплекси харчових виробництв» є підготовка студентів до організаційно-технічної, дослідницької і проектно-конструкторської діяльності, пов’язаної зі створенням сучасних високоефективних потокових ліній харчових виробництв, а також підготовка студентів до вивчення спеціальних дисциплін з використанням отриманих раніше фундаментальних і загальнотехнічних знань.