НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

6 семестр 3 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. G13/181 Харчові технології
  6. 6 семестр 3 курсу
Електронні системи для індустрії ресторанного господарства

Електронні системи для індустрії ресторанного господарства

Доступ
Модуль 2. Моделювання асортименту продукції в закладах ресторанного господарства
Силка Ірина Миколаївна

Модуль 2. Моделювання асортименту продукції в закладах ресторанного господарства

Доступ
Організація ресторанного господарства
Павлюченко Олена Станіславівна

Організація ресторанного господарства

Доступ
Організація ресторанного господарства_КР
Матюшенко Раїса ВасилівнаМурзін Андрій ВадимовичПавлюченко Олена СтаніславівнаПольовик Володимир ВікторовичСилка Ірина Миколаївна

Організація ресторанного господарства_КР

Доступ
Устаткування закладів ресторанного господарства
Романова Зоряна Миколаївна

Устаткування закладів ресторанного господарства

Доступ
Барна справа та робота сомельє
Матюшенко Раїса Василівна

Барна справа та робота сомельє


Доступ
Молекулярної технології в закладах ресторанного господарства
Мамченко Людмила Євгенівна

Молекулярної технології в закладах ресторанного господарства

Доступ
Пропустити Календар
Календар
◄ | October 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • G13/181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

              • ЕСІРГ_ЗХЧ_6с

              • М2.МАПЗРГ_ЗХЧ_6с

              • ОРГ_ЗХЧ_6с

              • ОРГ_КР_ЗХЧ_6с

              • УЗРГ_ЗХЧ_6с

              • БСРС_ЗХЧ_6с

              • МТЗРГ_ЗХЧс_6с

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

          • J3/242 Туризм

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок