НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

5 семестр 3 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. G13/181 Харчові технології
  6. 5 семестр 3 курсу
Модуль 1. Технологічні принципи виробництва продукції харчування

Модуль 1. Технологічні принципи виробництва продукції харчування

Доступ
Організація ресторанного господарства

Організація ресторанного господарства

Доступ
Устаткування закладів ресторанного господарства

Устаткування закладів ресторанного господарства

Доступ
Кулінарна етнологія

Кулінарна етнологія

Доступ
Електронні системи для індустрії ресторанного господарства

Електронні системи для індустрії ресторанного господарства

Доступ
Сервісологія

Сервісологія

Доступ
Харчові добавки, прянощі та приправи

Харчові добавки, прянощі та приправи

Доступ
Пропустити Календар
Календар
◄ | September 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • G13/181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

              • М1.ТПВПХ_ЗХЧ_5с

              • ОРГ_ЗХЧ_5с

              • УЗРГ_ЗХЧ_5с

              • КЕ_ЗХЧ_5с

              • ЕСІРГ_ЗХЧ_5с

              • С_ЗХЧ_5с

              • ХДПП_ЗХЧ_5с

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

          • J3/242 Туризм

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок