НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

4 семестр 2 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. Філії НУХТ
  4. Сумська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології (ХЧ)
  6. 4 семестр 2 курсу
Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства
Матиящук Олена Володимирівна

Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Access
Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства КР
Матиящук Олена Володимирівна

Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства КР

Access
Іноземна мова для академічного і професійного спілкування
Бойко Ганна Анатоліївна

Іноземна мова для академічного і професійного спілкування

Access
Психологія  успішності
Саракун Лариса Петрівна

Психологія успішності

Access
Інноваційне формування продукції та послуг ресторанного господарства
Матиящук Олена ВолодимирівнаПольовик Володимир Вікторович

Інноваційне формування продукції та послуг ресторанного господарства

Access
Дієтологія
Корецька Ірина ЛьвівнаМатиящук Олена Володимирівна

Дієтологія

Access
Skip Calendar
Calendar

June 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

          • 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані техноло...

          • 181 Харчові технології (ХЧ)

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

              • ОПДЗРГ_З_СФ_ХЧ_4с

              • ОПДЗРГ(КР)_З_СФ_ХЧ_4с

              • ІМАПС_ЗХЧ_СФ_4с

              • ПУ_ЗХЧ_СуФ_4с

              • ІФППРГ_ЗХЧ_СуФ_4с

              • Дт_ЗХЧ_СуФ_4с

            • 5 семестр 3 курсу

            • ОАД_ЗХЧ_СуФ_2,4с

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app