НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

2 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...
  6. 2 семестр 1 курсу
Виробнича практика
Губеня ВДулька Ольга Степанівна

Виробнича практика

Доступ
Управління готельним бізнесом
Нікітіна Тетяна Андріївна

Управління готельним бізнесом

Доступ
Управління готельним бізнесом_КР
Губеня ВЛюлька Олександр МиколайовичНікітіна Тетяна АндріївнаТкачук Юрій Михайлович

Управління готельним бізнесом_КР

Доступ
Інновації в ресторанному бізнесі
Сильчук Тетяна Анатоліївна

Інновації в ресторанному бізнесі

Доступ
Сервісні інновації в галузі_ВВ
Сильчук Тетяна Анатоліївна

Сервісні інновації в галузі_ВВ

Доступ
Ціноутворення в готельній індустрії
Нікітіна Тетяна Андріївна

Ціноутворення в готельній індустрії

Доступ
Сучасні харчові технології в закладах готельно-ресторанного господарства _ВВ
Кирпіченкова Оксана Миколаївна

Сучасні харчові технології в закладах готельно-ресторанного господарства _ВВ

Доступ
Пропустити Календар
Календар

October 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • G13/181 Харчові технології

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

          • J3/242 Туризм

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

              • ВП_ЗГС_М_2с

              • УГБ_ЗГС_М_2с

              • УГБ_КР_ЗГС_М_2с

              • ІРБ_ЗГС_М_2с

              • СІГ_ЗГС_М_2с

              • ЦГІ_ЗГС_М_2с

              • СХТЗГРГ_ЗГС_М_2с

            • 3 семестр 2 курсу

          • J3/242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок