НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

2 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. 181 Харчові технології, «Технології в ресторанному...
  6. 2 семестр 1 курсу
Моделювання та оптимізація в технологіях ресторанної продукції
Фролова Наталія Епінетівна

Моделювання та оптимізація в технологіях ресторанної продукції

Доступ
Управління інноваційними проєктами
Антоненко Ірина Ярославівна

Управління інноваційними проєктами

Доступ
Інноваційні ресторанні технології.Модуль 2.
Нєміріч Олександра Володимирівна

Інноваційні ресторанні технології.Модуль 2.

Доступ
Іноваційні ресторанні технології. Модуль 2_КР
Корецька Ірина ЛьвівнаМамченко Людмила ЄвгенівнаНєміріч Олександра ВолодимирівнаПавлюченко Олена СтаніславівнаЮщенко Наталія Михайлівна

Іноваційні ресторанні технології. Модуль 2_КР

Доступ
Професійна практика
Захаров Володимир ВолодимировичКорецька Ірина ЛьвівнаМамченко Людмила ЄвгенівнаНєміріч Олександра ВолодимирівнаПавлюченко Олена СтаніславівнаЮщенко Наталія Михайлівна

Професійна практика

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 241 Готельно-ресторанна справа

          • 241 Готельно-ресторанна справа - скор.

          • 242 Туризм

          • 181 Харчові технології, «Технології в ресторанному...

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

              • МОТРГ_ЗТР_М_2с

              • УІП_ЗТР_М_2с

              • ІРТ.М2._ЗТР_М_2с

              • ІРТ.М2._КР_ЗТР_М_2с

              • ПП_ЗТР_М_2с

            • 3 семестр 2 курсу

          • 241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рестор...

          • 242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок