НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

9 семестр 5 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. J2/241 Готельно-ресторанна справа
  6. 9 семестр 5 курсу
Організація заходів в галузі
Пушка Ольга Сергіївна

Організація заходів в галузі

Доступ
Проєктування та дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
Бортнічук Олег Вікторович

Проєктування та дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства

Доступ
НАССР і системи управління безпечністю кулінарної продукції
Губеня В

НАССР і системи управління безпечністю кулінарної продукції

Доступ
Крафтові технології
Сильчук Тетяна Анатоліївна

Крафтові технології

Доступ
Корпоративне управління в сфері гостинності
Мельник Ірина Леонідівна

Корпоративне управління в сфері гостинності

Доступ
Переддипломна практика
Бондар Наталія ПетрівнаБортнічук Олег ВікторовичГубеня ВДулька Ольга СтепанівнаКирпіченкова Оксана МиколаївнаЛюлька Олександр МиколайовичТкачук Юрій МихайловичШидловська Олена Броніславівна

Переддипломна практика

Доступ
Моделювання діяльності готельних підприємств
Ткачук Юрій Михайлович

Моделювання діяльності готельних підприємств

Доступ
Кваліфікаційна робота

Кваліфікаційна робота

Доступ
Атестаційний іспит

Атестаційний іспит

Доступ
Пропустити Календар
Календар

October 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29 30 31    
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • G13/181 Харчові технології

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

              • ОЗГ_ЗГС_9с

              • ПДОГРГ_ЗГС_9с

              • НАССРСУБКП_ЗГС_9с

              • КТ_ЗГС_9с

              • КУСГ_ЗГС_9с

              • ПП_ЗГС_9с

              • МДГП_ЗГС_9с

              • КР_ЗГС_9с

              • АІ_ЗГС_9с

          • J3/242 Туризм

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок