НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

9 семестр 5 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. J2/241 Готельно-ресторанна справа
  6. 9 семестр 5 курсу
Організація заходів в галузі
Пушка Ольга Сергіївна

Організація заходів в галузі

Access
Проєктування та дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
Бортнічук Олег Вікторович

Проєктування та дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства

Access
НАССР і системи управління безпечністю кулінарної продукції
Губеня В

НАССР і системи управління безпечністю кулінарної продукції

Access
Крафтові технології
Сильчук Тетяна Анатоліївна

Крафтові технології

Access
Корпоративне управління в сфері гостинності
Мельник Ірина Леонідівна

Корпоративне управління в сфері гостинності

Access
Переддипломна практика
Бондар Наталія ПетрівнаБортнічук Олег ВікторовичГубеня ВДулька Ольга СтепанівнаКирпіченкова Оксана МиколаївнаЛюлька Олександр МиколайовичПушка Ольга СергіївнаСобін Олексій ВладиславовичТкачук Юрій МихайловичШидловська Олена Броніславівна

Переддипломна практика

Access
Моделювання діяльності готельних підприємств
Ткачук Юрій Михайлович

Моделювання діяльності готельних підприємств

Access
Кваліфікаційна робота

Кваліфікаційна робота

Access
Атестаційний іспит

Атестаційний іспит

Access
Skip Calendar
Calendar

December 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС імені проф. І.В. Ельперіна

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • G13/181 Харчові технології

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

              • ОЗГ_ЗГС_9с

              • ПДОГРГ_ЗГС_9с

              • НАССРСУБКП_ЗГС_9с

              • КТ_ЗГС_9с

              • КУСГ_ЗГС_9с

              • ПП_ЗГС_9с

              • МДГП_ЗГС_9с

              • КР_ЗГС_9с

              • АІ_ЗГС_9с

          • J3/242 Туризм

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app