ФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

Мої курси (відображення)

Мої курси (відображення)

Білик Аліна -
Кількість відповідей: 1

Доброго вечора!
Як прибрати куси за минулий семестр з панелі? Через їх відбраження я не можу побачити курси за свій семестр, тому що неможливо пролиснути донизу. Через телефон виходить, але усі роботи треба робити через ноутбук...

У відповідь на Білик Аліна

Мої курси (відображення)

Пащенко Богдан Сергійович -

Доброго дня. Самостійно Ви прибрати курси за минули семестр не зможете. Їх буде відключено, коли дирекції та деканати нададуть інформацію, про те, що доздачі закінчено. Така незручність виникає кожен раз через Ваших колег студентів, які не бажають вчасно здавати дисципліни. 

Щодо відслідковування курсів на ноутбуці. Ви можете зменшити масштаб сторінки дистанційної платформи у браузері або скористатися бічною навігаційною панеллю де курси актуального семестру мають приставку з його номером, тобто "6с" (див. скріншот). Сама бічна панель викликається натисненням на синю галочку (відмічено на скріншоті. У ній також доступний календар із переліком актуальних завдань. Натиснувши на відповідну дату Ви переходите у сторінку із переліком завдань та тестів здача яких закінчується у цей день. Можна перейти у кожний та здати роботу або пройти тест (аналогічно працює і на телефоні).