ФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

Новий формат дистанційки

Новий формат дистанційки

Загіней Іванна -
Кількість відповідей: 2

Просто хочеться сказати, що після оновлення зовнішнього вигляду дитстанційки дуже незручно що з першого (головного) екрану прибрали календар. Раніше було одразу видно що і коли здати, а зараз якось не дуже зручно. А і ще раніше на панелі інформації було видно, які завдання потрібно ще зробити, а зараз немає - це прям дуже погано. 

P.S. Це думка багатьох людей, тому якщо можна виправіть це, багато хто буде ралий більш старому формату вигляду дистанційкию

У відповідь на Загіней Іванна

Новий формат дистанційки

Пащенко Богдан Сергійович -

Доброго часу доби.

1. З головного екрану календар не прибирали. Все, що потрібно- це його побачити - він доступний на кожній сторінці користувача. (ДИВ. ВІДЕО та скріншоти- зверніть увагу, що це Ваш профіль у тестовому режимі).

 

2. Тепер всі повідомленя про здачу робіт знаходяться у меня сповіщень та повідомлень (вони там розміщені не просто для краси) - куди надходять усі повідомлення, що пишуть викладачі на форумах (у Вас вони відключені), а також сповіщення про закінчення терміну здач завдань (див.скріншоти) - вони усі налаштовуються - продивіться інструкції користувача за посиланням: http://cde.nuft.edu.ua/mod/page/view.php?id=448836.

P.S. Також для кращого розуміння роботи із новим інтерфейсом бажано ознайомитися із інструкціями, що розміщені в досить помітному вигляді на головній сторінці - вони там не просто для краси. Якщо приділити декілька хвилин цьому, а також  уважно дивитись та читати інформацію, що знаходиться на екрані багато чого стане набагато зрозумілішим!

 

 

У відповідь на Пащенко Богдан Сергійович

Новий формат дистанційки

Загіней Іванна -
Дякую що все так детально розписали, кину потоку посилання на ці інструкції, нехай теж приділять цьому декілька хвилин та уважно подивляться, а як не допоможе, то ми писатимемо сюди