ФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

Інформація про не перевірені роботи з дисциплін

Інформація про не перевірені роботи з дисциплін

Куєвда Юлія Валеріївна -
Кількість відповідей: 3

Доброго дня!
В попередньому інтерфейсі на Інформаційній сторінці можна було подивитись консолідовану інформацію про всі дисципліни, де я викладаю, щодо не перевірених робіт, тобто тих, які потребують моєї уваги. Де в новому інтерфейсі знайти аналог цієї сторінки, щоб не заходити щоразу в кожну дисципліну та кожне її завдання?

У відповідь на Куєвда Юлія Валеріївна

Інформація про не перевірені роботи з дисциплін

Пащенко Богдан Сергійович -

Доброго дня.

Про це та інші питання щодо нового інтерфейсу наголошувалося на зборах відповідальних 02.09.2021, всю інформацію вони повинні були надати викладачам.

Також відповідь доступна за посиланням (інструції та роз'яснення при роботі із новим інтерфейсом): http://cde.nuft.edu.ua/course/view.php?id=186#section-11

або можна перейти з головної сторінки платформи

 

Якщо більш коротко, то не потрібно заходити у кожний предмет, у новій версії платформи усі повідомлення з курсів, у тому числі про здані роботи роеалізовані через меню сповіщень: пікторгама дзвіночка , яка ж до того підсвічується при здані роботи чи надходженні повідомлення - такий принцип сповіщень використовує абсолютна більшість сучасних електронних систем цивілізованого світу. Доступна на будь-якій сторніці Moodle, адже закріплена на навігаційній панелі (див.скріншот). Натискаючи на відповідне повідомлення (віділено зеленим) Ви швидко та одразу переходите до потрібного завдання, форуму, курсу, тощо.

 

У відповідь на Пащенко Богдан Сергійович

Інформація про не перевірені роботи з дисциплін

Куєвда Юлія Валеріївна -