ФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

Непорозуміння

Непорозуміння

Коцюбанська Ольга Олександрівна -
Кількість відповідей: 8

Доброго вечора!

Мені тьютор нашої групи повідомила, що в мене по групі ГС -І англ є неперевірені роботи. В той же час, в мене згідно журналу оцінок, по першому завданню є 1 людина, яка не здала роботу. а по другому - три людини, які не здали роботи. Сьогодні передивилася - як в них стояло червоним не здано, так і стоїть.  Себто, не перевірених -не знайдено. Може, я чогось не бачу, чи там якийсь глюк? Я бачила по розсилці, що люди іноді скаржилися на зникаючі оцінки. Буду вдячна за роз'яснення.

З повагою, О. Коцюбанська

У відповідь на Коцюбанська Ольга Олександрівна

Непорозуміння

Виговська Анна Валеріївна -

Доброго ранку, шановна Ольга Олександрівна, справа в тім, що час відправлення робіт студентами фіксується, так само, як і час оцінення виконаних завдань викладачем. Згідно цих даних видно, що:

  • За перший період дистанційного навчання (10.01-22.01.2017) Ви виставляли оцінки 30. 01.2017 - 4-й тиждень ДН. Студенти ж, в свою чергу, вклалися в терміни.
  • Щодо другого періоду, то відділ звітував пообіді 6.02.2017. Роботи перевірені були Вами того ж дня о 17:24.
У відповідь на Виговська Анна Валеріївна

Непорозуміння

Солодко Лілія Миколаївна -

Доброго дня, шановна Анна Валеріївна! Дозвольте приєднатись до обговорення. Група ТК-1-10м БАР консерви, відкриваємо практичне заняття №3 : з 15 робіт здано 12, бачимо 1 неперевірену роботу, відкриваємо роботи для перевірки - бачимо 3 незданих і 12 оцінок. У практичному занятті №4 - те ж саме - неперевірених робіт 1. здано 10 із 15, стоїть 10 оцінок. Що в даному випадку я не бачу??? Буду дуже вдячна за відповідь.

З повагою, Солодко Л.М.

У відповідь на Солодко Лілія Миколаївна

Непорозуміння

Петруша Оксана Олександрівна -

Доброго дня!

Ваша проблема сталася в результаті обірваного процесу оцінювання, і робота студента вважається такою яка має оцінку, але потребує оцінення.

Варіант чому так трапилось:"Ви ввели оцінку однак відразу закрили сторінку."

Для усунення цього необхідно зайти на роботи і оновити статус оцінення. Дізнатись за якою саме роботою у вас сталась прикрість - НЕМОЖЛИВО.

 

У відповідь на Петруша Оксана Олександрівна

Непорозуміння

Місюра Максим Дмитрович -

Запросто. В списку завдання, де виводяться список студентів, коли хто здав і яку оцінку отримав, беремо фільтр "Потрібно оцінити" і ті студенти, які вже мають оцінки, але "заглючили" будуть відображатись у списку. А далі, як рекомендували, зайти до студента і просто перезаписати оцінку, натиснувши "Зберегти".

Вкладення Снимок.JPG
У відповідь на Місюра Максим Дмитрович

Непорозуміння

Солодко Лілія Миколаївна -

Щиро дякую за практичну пораду! 

У відповідь на Солодко Лілія Миколаївна

Непорозуміння

Місюра Максим Дмитрович -

Нема за що. Користуйтесь фільтрами - дуже корисно і головне зручно для оцінювання і взагалі наочне відображення списку. А те, що ці параметри встановлюються для всіх дисциплін, то я вважаю, не проблема змінити за необхідністю. Гарної роботи.