ФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

безділля адміністрації і викладачів!!1!!!!!!!!!!!

безділля адміністрації і викладачів!!1!!!!!!!!!!!

Проценко Анастасія -
Кількість відповідей: 2

Не розумію , чому досі не обновили дистанційну платформу !

Наша сесія закінчилися в середині лютого, тож пройшло вже 1,5 місяця і досі не додали більшу частину завдань на платформу , чому так? Деякі завдання кажуть про просточку терміну на рік , що підтвержує не обновлення інформації щороку і все одно ви не можете її загрузити , мабуть це дуже важко зробити((

Взагалі не розумію за що я плачу вам кошти , за ваше безділля ??? Розпочалася робота над курсовим проектом - викладач пропав на два місяці поки я не акцентувала на цьому увагу у старости , що взагалі робиться ?!!

Я працюю 5/2 і добре виконую свою роботу , так чому ви не виконуєте свою? Як завжди обновите інформацію за місяць до сесії і що потім? мені брати відпустку , бо ви не змогли зробити то раніше ?

У відповідь на Проценко Анастасія

безділля адміністрації і викладачів!!1!!!!!!!!!!!

Пащенко Богдан Сергійович -

Доброго дня.

Відділ дистанційного навчання передав Вашу скаргу до керівництва факультету та випускової кафедри з вимогою вжити негайних заходів із вирішення Вашого питання, адже саме викладачі актуалізують дати та оновлюють інформацію з відповідних предметів. Це питання має бути вирішене найближчим часом. Дякуємо за звернення.