ФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

Банк питань

Банк питань

Коцюбанська Ольга Олександрівна -
Кількість відповідей: 2

Поясніть будь-ласка, що я не розумію про банк питань. Мені дістався старий курс від попереднього викладача. Я вилучила всі його секції. Поставила свої лекції, свої тести. Скопіювала свої тести в окремий файл- компактно 15 питань. Я заходжу на другий курс. так само вичищаю його. Намагаюся копіювати в банк (через імпорт файла) - свої питання з попереднього курсу. І що бачу - не свої 15 питань, а свої 15 питань серед 404 питань старого курсу. Ок, схоже вилучити банк питань і вилучити просто секцію - не одне й те саме. Я саджуся і півгодини видаляю ті 404 питання, щоб у банку лишилися  тільки мої. Видаляю. Підтверджую видалення. Іде в редагування тесту. Заходжу в банк питань. Весь непотріб, що я видаляла півгодини, знову на місці. Що я роблю не так?

У відповідь на Коцюбанська Ольга Олександрівна

Банк питань

Пащенко Богдан Сергійович -

Доброго дня.

По-перше, Ви правильно здогадалися, що вилучити банк питань і вилучити просто секцію - не одне й те саме, адже питання із банку підтягуються у тест, але фізично розташовані у іншому модулі, що логічно адже забезпечує роботу при помилковому видаленні елементів, так як зберігає сам банк питань для подальшого використання. Так склалося історично згідно класичних принципів побудови СУБД (електронних баз даних) та електронних систем.

По-друге, можна видаляти не по одному питанню, а пакетно. (див. скріншоти)

 

Знову опускаємося донизу сторінки!

 

Увесь порцес видалення займає близько 1-2 хвилин максимум!

 

По-третє, перевірте чи у предметі, з якого Ви копіюєте банк питань їх саме 15, а не 400 (див. скріншот), можливо вони підтягуються з нього, адже видалені питання самі по собі не можуть відновитися (згідно принципів комп'ютерної математики та інформаційних систем) у цьому випадку радимо копіювати не весь банк питань, а з окремих категорій Вашого курсу!