ФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

Чому червоний колір тексту?

Чому червоний колір тексту?

Розумєй Світлана Борисівна -
Кількість відповідей: 2

Шановні розробники сайту, ми дуже цінуємо Вашу роботу з вдосконалення дистанційної платформи. Ваш професіоналізм дозволяє нам використовувати все більше ресурсів. Дякуємо!

Однак хочу зауважити, що червоний колір тексту дуже важко сприймається для очей викладачів (більшість з нас мають проблеми із зором). Чорний текст набагато чіткіше сприймається очима і не потребує додаткового їх напруження.

Буду деже вдячна за повернення чорного кольору тексту.

                   

P.S. Можливо це тільки у мене так відображається текст, тоді підкажіть, як змінити налаштування.

 

 

У відповідь на Розумєй Світлана Борисівна

Чому червоний колір тексту?

Пащенко Богдан Сергійович -

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш відгук. Наголошуємо, що відділ дистанційного навчання не є розробником дистанційної платформи Moodle. Вона розроблена американськими спеціалістами. Кожен ЗВО адаптує її під свої потреби. Наразі виникла потреба оновити версію платформи задля підтримання її стабільної роботи та конкурентноздатності в умовах сучасного дистанційного навчання. Старий інтерфейс системи потребує оптимізації. Тому тимчасово використовується даний шаблон. Оптимізація та покращення роботи сайту триває. Колір шрифту та масштаб відображення інтерфейсу буде обов'язково зкориговано впродовж тижня. Наразі вибачте за тимчасові незручності, вони усуваються. Дякуємо за розуміння та співпрацю.