ФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

Група ЗХЧ 2-1ск: екзамени, захист курсової, здача практичних!!!

Група ЗХЧ 2-1ск: екзамени, захист курсової, здача практичних!!!

Лукащук Ярослав -
Кількість відповідей: 1

Добрий день! Поясніть, будь ласка, як в групі ЗХЧ 2-1ск (заочники, скорочена форма) відбуватиметься сесія: очно чи онлайн і за яким розкладом?

Якщо вже відомо, що сесію здаватимемо онлайн, то скажіть, будь ласка, на якій платформі (програмі) ми будемо здавати практичні і екзамени та захищатимемо курсові?

Заздалегідь дякую за детальну інформацію!

У відповідь на Лукащук Ярослав

Група ЗХЧ 2-1ск: екзамени, захист курсової, здача практичних!!!

Пащенко Богдан Сергійович -

Доброго вечора!

Сесія відбуватиметься онлайн, тобто дистанційно. Розклад потрібно дізнаватись та уточнювати у співробітників деканату. Розклад сесії у кожної спеціальності та курсу свій. Щодо екзаменів, то менанізм їх здачі ще не повністю визначено Міністерством освіти. Ці питання також потрібно уточнювати у співробітників деканату Вашого факультету. З курсовими потрібно уточнювати у Вашого керівника. Є декілька варіантів їх здачі, через платформу дистанційного навчання також.

Платформа дистанційного навчання використовуватиметься для захисту курсових та практичних робіт, слідкуйте за оголошеннями на відповідних дисциплінах.

Щодо екзаменів, то про механізм їх проведення та використання відповідних програм/платформ Вас буде повідомлено у відповідні строки.