Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів

Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів

Метою дисципліни «Технології харчових виробництв» є формування у студентів цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості різних харчових продуктів; отримання студентами знань про технологію  і техніку окремих галузей харчової і переробної промисловості, принципи удосконалення технологій, ресурсо- та енергозбереження; набуття студентами практичних навичок, необхідних для майбутньої ефективної інженерно-технологічної, організаційної, науково-дослідної та педагогічної діяльності.

Під час вивчення модуля «Технології хліба, макаронних, кондитерських  виробів та харчоконцентратів» студенти вивчають сучасний стан та перспективи розвитку хлібопекарської, макаронної, кондитерської та харчоконцентратної галузей України, властивості основної та додаткової сировини, що використовується у цих технологіях, призначення та перебіг основних технологічних процесів, показники якості готової продукції.