Технології переробки вторинних продуктів  м'ясної галузі

Технології переробки вторинних продуктів м'ясної галузі

Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія переробки  вторинних продуктів м’ясної галузі» є надання студентам необхідних теоретичних знань з особливостями технології переробки вторинної сировини від забою тварин та знайомство з обладнанням, яке використовується у технологічних процесах.

Основними завданнями вивчення дисципліни «Технологія переробки вторинних продуктів м’ясної галузі» є:  вивчення особливості переробки вторинної сировини м’ясної галузі;  вивчення асортименту кормової продукції та технології її виробництва;  вивчення технології підготовки технічної сировини до переробки;  ознайомлення з технологічним обладнанням, яке використовується у  технологічних процесах переробки технічної сировини.