Технології продукції ресторанного господарства
Палаш Оксана Володимирівна

Технології продукції ресторанного господарства

Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є надати студентам теоретичних знань і загальної характеристики технології продукції ресторанного господарства, ознайомити з технологічним процесом виробництва оформлення та подавання страв, кулінарних та кондитерських виробів, визначати шляхи позиціонування продукції харчування на ринку ресторанної продукції, як складової концепції діяльності закладу ресторанного господарства, довести необхідність використання комплексного підходу до удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності.

Завданням навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є отримання студентами знань щодо основних технологічних процесів, які відбуваються при приготуванні ресторанної продукції.