Нутриціологія
Захаров Володимир ВолодимировичКорецька Ірина ЛьвівнаРоманова Зоряна МиколаївнаСапіга Вікторія ЯрославівнаУщаповський Артем Олегович

Нутриціологія

Організована заміна лектора (Романова З.М. захворіла )

Лектор доцент кафедри ТРАП Корецька Ірина Львівна

Усі лекції по ЗУУМ посиланню. Практичні - без змін.

Підключитись можна за посиланням https://us04web.zoom.us/j/79266971317?pwd=qcBZzPihw6DwNLrVYEcqkLgPCbwIL4.1

Ідентифікатор конференції: 792 6697 1317                      Код доступу: A1fKbC

Ресторанна справа
Мамченко Людмила Євгенівна

Ресторанна справа

Метою дисципліни «Ресторанна справа» є формування системи базового комплексу знань у здобувачів щодо історичного розвитку ресторанного господарства та перспектив у сучасних умовах, специфічних особливостей діяльності підприємств ресторанного господарства, основ організації роботи закладів ресторанного господарства, формування у здобувачів організаторських здібностей, а також навчити застосовувати отриманні знання при вирішенні різнопланових завдань з організації роботи закладів ресторанного господарства.

Фізика для харчових технологій
Літвинчук Світлана Іванівна

Фізика для харчових технологій

Метою навчальної дисципліни “Фізика для харчових технологій” є:

- формування у здобувачів вищої освіти системи знань про фізичні закони, які лежать в основі технологічних процесів харчових виробництв та методів аналізу безпечності та якості продуктів харчування;
- надання цілісного уявлення про класичні та сучасні фізичні теорії;
- ознайомлення з фізичними основами методів наукових досліджень;
- формування наукового світогляду та отримання практичних навичок у процесі виконання вимірювань здобувачами вищої освіти під час виконання лабораторних робіт;
- вміння використовувати сучасні методи обробки результатів.


Міждисциплінарні зв’язки

Постреквізити – Процеси та апарати харчових виробництв, Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства.

Інформатика та інформаційні технології
Сєдих Ольга ЛеонідівнаЧорнобай Катерина Юріївна

Інформатика та інформаційні технології

Предметом вивчення навчальної дисципліни є базові поняття інформатики, що забезпечують  усвідомлення студентами:  комп’ютерної техніки, як системи технічних та програмних засобів для переробки інформації;  програмування, як складової частини процесу  алгоритмізації розв’язку прикладних задач з метою автоматизації обчислень (переробки інформації) за допомогою комп’ютерної техніки;  пакетів прикладних програм (додатків), як програмних засобів для забезпечення найпоширеніших потреб обробки інформації (текстові процесори, електронні таблиці, математичні пакети).

 

Метою викладання навчальної дисципліни «Інформатика та інформаційні технології»  є  формування теоретичних знань в області прикладної інформатики та практичних навичок для самостійної підготовки програм і розв`язування на комп’ютері інженерних та наукових задач переважно обчислювального характеру з використанням сучасного програмного забезпечення та новітніх інформаційних технологій.