Моделювання і оцінка якості м'ясних продуктів
Петрина Алла БогданівнаЧернюшок Ольга Анатоліївна

Моделювання і оцінка якості м'ясних продуктів

Мета навчальної дисципліни: одержання студентом знань, необхідних для успішної виробничої, практичної та науково-дослідної діяльності на підприємствах м’ясної промисловості та науково-дослідних закладах, відповідної спеціалізації.

Завдання дисципліни:  надання фахівцеві кваліфікованої підготовки і практичних навичок для виконання своїх посадових обов’язків в умовах виробництва і науково-дослідних установ; дати студентам теоретичні та практичні знання в області актуальних проблем технологічних процесів виробництв; ведення сучасного технохімічного контролю з використанням інструментальних фізико-хімічних методів, забезпечення якості, безпечності й конкурентоспроможності продукції; узагальнити та систематизувати практичні засоби аналізу і впливу на ефективність харчових виробництв;  оволодіти навичками патентування, розробки, оформлення та впровадження нормативно-технічної документації; самостійно вирішувати наукові завдання із застосуванням сучасних наукових досягнень в галузі харчових технологій, фундаментальних і прикладних наукових розробках вітчизняних та закордонних вчених та спеціалістів.