Економіка і іуправління харчових виробництв
Ємцева Галина Федорівна

Економіка і іуправління харчових виробництв

Навчальна дисципліна "Економіка підприємства " направлена на вивчення теоретичних засад та засвоєння практичних навичок управління підприємством у конкурентному середовищі, формування вмінь ефективного використання ресурсного та виробничо-господарського потенціалів, забезпечення розширеного відтворення на основі інвестиційно-інноваційного розвитку, прийняття економічно обгрунтованих господарських рішень. 

Обладнання харчових виробництв. Модуль 1. Загальне технологічне обладнання
Миколів Іван Михайлович

Обладнання харчових виробництв. Модуль 1. Загальне технологічне обладнання

Метою викладання навчальної дисципліни “Промисловий інжиніринг” є підготовка студентів до виробничо-технологічної, проектно-конструкторської та дослідницької діяльності стосовно впровадження нових технологій  на сучасному технологічному обладнанні, самостійного вирішення виробничих питань, машино-апаратурного оформлення технологічних процесів, експлуатації технологічного обладнання.

 Основними завданнями вивчення дисципліни “ Промисловий інжиніринг” є вивчення характеристики та етапів промислового інжинірингу як  сукупності інтелектуальних видів  діяльності на основі передових науково-технічних досягнень в області реалізації проектно-конструкторських робіт  та виробничих процесів, пов’язаних з проектуванням, будівництвом,   введенням промислового об’єкта в експлуатацію,  оснащення виробництва сучасним технологічним  обладнанням, використання   технічних інноваційних рішень; засвоєння теоретичних основ технологічних операцій і процесів, основних методик розрахунків; класифікації, будови, принципу роботи, техніко-економічних характеристик, структури обладнання; творчого використання наукових методів і підходів для створення автоматизованих потокових ліній, як базового принципу побудови харчових виробництв, включаючи пакування та виконання складських логістичних операцій.

Технологія соусів
Точкова Оксана Василівна

Технологія соусів

Метою викладання навчальної дисципліни “Технологія соусів” є формування у майбутніх фахівців обсягу базових теоретичних знань та практичних навичок у галузі технології соусів, інженерії таких продуктів.

Основними завданнями вивчення дисципліни “ Технологія соусів” є отримання студентами знань щодо особливостей  реалізації основних принципів, законів, процесів, що використовуються у виробництві соусів.

Технологія овочевих та фруктових консервів
Левківська Тетяна Миколаївна

Технологія овочевих та фруктових консервів

Метою викладання навчальної дисципліни “Технології консервної галузі” є формування у майбутніх фахівців обсягу базових теоретичних знань та практичних навичок у галузі технологій консервної галузі, інженерії консервованих продуктів.

Основними завданнями вивчення дисципліни “ Технології консервної галузі ” є отримання студентами знань щодо особливостей  реалізації основних принципів, законів, процесів, що використовуються у виробництві консервованих продуктів харчування; набуття навичок складання принципових схем виробництва консервованих продуктів, компонування апаратурних схем, перевірка якісних показників сировини, напівфабрикатів та готової продукції.