Перейти до головного вмісту

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
  • Вхід
  • Уподобання
Шлях сторінки
  • На головну
  • / ► Курси
  • / ► ДЕННА форма навчання
  • / ► Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Розгорнути всі

181 Харчові технології, «Технології харчування»

241 Готельно-ресторанна справа

242 «Туризм»

181 Харчові технології, «Технології в ресторанному господарстві»

181 Харчові технології, «Технології аюрведичних харчових продуктів» (магістри)

241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і ресторанна справа» (магістри)

242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

Освітня програма доктор філософії

ІНСТРУКТАЖ згідно з наказом 73 від 11.06.2020

  • Викладач: Івченко Любов Олександрівна
  • Викладач: Іщенко Тетяна Іванівна
  • Викладач: Абрамова Асьят Георгіївна
  • Викладач: Антоненко Ірина Ярославівна
  • Викладач: Баєв Вадим Вікторович
  • Викладач: Березова Ганна Олександрівна
  • Викладач: Бортнічук Олег Вікторович
  • Викладач: Верес Катерина Олександрівна
  • Викладач: Гулевата Марина Анатоліївна
  • Викладач: Дітріх Ірина Вікторівна
  • Викладач: Дейниченко Людмила Григорівна
  • Викладач: Дмитрієвська Ольга Дмитрівна
  • Викладач: Дулька Ольга Степанівна
  • Викладач: Захаров Володимир Володимирович
  • Викладач: Зуйко Віра Ігорівна
  • Викладач: Кирпіченкова Оксана Миколаївна
  • Викладач: Ковальчук Світлана Степанівна
  • Викладач: Ковтун Аліна Володимирівна
  • Викладач: Корецька Ірина Львівна
  • Викладач: Люлька Олександр Миколайович
  • Викладач: Мірзодаєва Тетяна Віталіївна
  • Викладач: Матиящук Олена Володимирівна
  • Викладач: Медвідь Ірина Миколаївна
  • Викладач: Мельник Ірина Леонідівна
  • Викладач: Мирошник Юлія Анатоліївна
  • Викладач: Михайленко Владлена Миколаївна
  • Викладач: Нікітіна Тетяна Андріївна
  • Викладач: Наконечна (Мартинюк) Аліна Сергіївна
  • Викладач: Павлюченко Олена Станіславівна
  • Викладач: Пастух Ганна Степанівна
  • Викладач: Польовик Володимир Вікторович
  • Викладач: Пушка Ольга Сергіївна
  • Викладач: Різник Анастасія Олександрівна
  • Викладач: Силка Ірина Миколаївна
  • Викладач: Сильчук Тетяна Анатоліївна
  • Викладач: Ситайло Уляна Василівна
  • Викладач: Собін Олексій Владиславович
  • Викладач: Старкова Олеся Валентинівна
  • Викладач: Ущаповський Артем Олегович
  • Викладач: Харченко Анна Володимирівна
  • Викладач: Харченко Олена Миколаївна
  • Викладач: Шаран Лариса Олександрівна
  • Викладач: Шидловська Олена Броніславівна

Фізична культура і спорт

  • Викладач: Коляденко Світлана Ананіївна
  • Викладач: Лавор Ніна Леонтіївна
  • Викладач: Павлюк Ірина Сергіївна
Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • ФайлПРЕЗЕНТАЦІЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • ФайлМетод. реком. для роботи ЕНК ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • URL (веб-посилання)Як розпочати роботу в системі дистанційного навчання НУХТ?

    • URL (веб-посилання)Як відновити логін та пароль в системі дистанційного навчання

    • URL (веб-посилання)Помічник для студентів заочної/дистанційної форми навчання

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Аспекти організації використання технологій дистанційного навчання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФайлОрганізація лабораторних занять

    • ФайлПриймання курсових проектів/робіт

    • ФайлЗаліки та екзамени

    • ФайлАпеляції

    • ФайлТимчасова процедура підготовки та проведення атестації здобувачів вищої освіти у формі захисту кваліфікаційної роботи із застосуванням дистанційних технологій

    • ФайлТимчасовий порядок підготовки та проведення атестації здобувачів вищої освіти у формі атестаційного екзамену із застосуванням дистанційних технологій

    • ФайлІнструкція Z1

    • ФайлІнструкція Z2

    • ФайлІнструкція Z3

    • ФайлІнструкція Z4

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С.Гулого

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

          • 181 Харчові технології, «Технології харчування»

          • 241 Готельно-ресторанна справа

          • 242 «Туризм»

          • 181 Харчові технології, «Технології в ресторанному господарстві»

          • 181 Харчові технології, «Технології аюрведичних харчових продуктів» (магістри)

          • 241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і ресторанна справа» (магістри)

          • 242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Освітня програма доктор філософії

          • І_ГРТБ

          • ФКіС_ГРТБ_1

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Календар

Календар

◄ Попередній місяць | March 2021 | Наступний місяць ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
12Сьогодні Wednesday, 3 March 34567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
На головну